Mord: olösta mordfall 2

Vi har kommit fram till avsnitt 20 och som vi lovade så blir det de temat som har fått mest lyssningar och det var olösta mordfall.

I detta avsnittet så kommer Sara berätta om Kaliforniens eller kanske USAs mest kända olösta fall. Sara ska berätta om mordet på Elisabeth Short eller the black dahlia som hon blev kallad i median och som hon numera är mer känd som. Sara kommer gå in på vem hon var, hur hon hittades och vem hon tror tog sig friheten att avsluta hennes liv.

Joanna ska sen prata om Long islands egna Jack the Ripper. Joanna kommer berätta om The Long island serial killer (LISK) eller the Gilko beach killer. Shannan Gilberts försvinner mystiskt en natt och hennes försvinnande leder polisen till en seriemördares dumpningsplats. Detta är ett fall med många twists and turns.

Nästa avsnitt: Rippers (inte Jack the ripper)

Ni får gärna följa oss på instagram där vi heter @mordmysteriepodden och på facebook heter vi mord och mysteriepodden. Vill ni nå os så gör ni det lättast på instagram eller facebook, men ni kan också maila oss på mordmysteriepodden@gmail.com

Share | Download(Loading)